evenement communicatie mix
offline communicatie

offline

Live communicatie staat of valt met het samenbrengen van een goede communicatie en creatieve evenementen. Zorg ervoor dat de uitnodiging niet enkel in lijn ligt met de look-and-feel van je event, maar dat deze een unieke plaats krijgt in de gehele belevenis die wordt gecreëerd. Dit is uw kans om uw merk te ontplooien met een meetbaar resultaat.
                                                                
Bent u op zoek naar een passend logo voor uw event, een creatieve uitnodiging, een originele distributie actie, of om het even welke andere marketingactiviteit die een onderdeel vormt van uw communicatieplan… Neem dan contact op met The Media House.

enkele referenties

online en digitale communicatie

online / digitaal

Webregistratie, social media tools, direct e-marketing, on-site-scanning, event applicaties, SMS marketing, identificatie van vingerafdrukken, printen van badges, of voor iedere andere vorm van digitale interactie zal The Media House de correcte informatie integreren in uw communicatieplan.

enkele referenties

pers

pers

In samenwerking met copywriters en perspartners creëren we ophef rond uw merk en bouwen we duurzame relaties op met een brede variëteit van mediakanalen en professionele journalisten.

Een goede voorbereiding is belangrijk om het maximale uit een persconferentie te halen.

Zorg voor Live Communication!


"An event shaken, not stirred."enkele referenties

Middlegate Europe Krinkels Middlegate Europe Delhaize persevent