expert in evenementen
sales generating events

sales generating events

Evenementen, als onderdeel van een communicatieplan, moeten naast een meetbare return genereren ook een blijvende indruk nalaten bij de doelgroep.

Door gebruik te maken van een creatief concept, een gegrond stappenplan, een gemotiveerd en ervaren team en een permanente focus op kwaliteit… wordt een vlot verloop van uw event gegarandeerd.

Het is ons doel om de buikkriebels te sturen en een geplande emotie te veroorzaken. Make your brand aLive. Doe beroep op The Media House voor uw volgende succesvolle productlancering, road show, conferentie, personeelsfeest, sampling actie of ieder andere unieke belevenis.

“Be a yardstick of quality.”, Steve Jobs

 

enkele referenties

Koning Boudewijnstichting

Benchmark Gala Casa Hogar

Congressen

congressen

Als een ervaren PCO (Professional Congres Organizer), is The Media House een vertrouwenswaardige partner voor de organisatie van alle nationale of internationale congressen en conferenties. Een uitgebreide database van contacten leidt tot een vlotte zoektocht naar een geschikte locatie. Combineer dit met ervaring in hotel management, coördinatie van shuttle service, food and beverage management, audiovisuele kennis en vele andere noodzakelijke vaardigheden en TMH biedt u wat u wenst. En zelfs meer…!

“We are what we repeatedly do. Excellence, then is not an art, but a habit.”, Aristotles

 

 

 

 

enkele referenties

Gala Casa Hogar Ipcom

 

 

hospitality

incentives

Uw klanten uitnodigen op exclusieve en gepersonaliseerde evenementen, stimuleert de nodige klantenloyaliteit. The Media House staat in voor het vlotte verloop van hospitality event.

Van het ontwikkelen van een online loyality platform voor al uw klanten, tot een online verkoopstool, tot het ontwikkelen van merkenkennis gedurende grootschalige evenementen, TMH zal u begeleiden doorheen uw hospitality plan.

TMH garandeert u de nodige return on emotion wanneer u dit alles ook combineert met wat pittige communicatie. U zal uw klanten een onvergetelijke belevenis laten ervaren.


U zal uw klanten een onvergetelijke belevenis laten ervaren.

 

enkele referenties

Teambuilding benchmark