Beurzen

Standenbouw
high end
materialen
Gericht op
conversies
sleutelconcept

Een beurs van A tot Z, of eerder een standstrategie? Bij The Media House zit er kennis om je te helpen bij elk aspect van de beurs. The Media house viel op de BEA Awards al in de de prijzen tijdens het 'Fairs & Exhibitions' luik en dit voor hun organisatie van de 'Exportbeurs' in opdracht van Flanders Investment & Trade (FIT).

Naast de totaal organisatie van een beurs kan The Media House ook uw perfecte partner zijn voor andere factoren van uw beurs. Denk maar aan registratie, animatie, ontwerp van de stand en zo veel meer andere aspecten die uw beurs of stand naar hoger niveau brengen.

virtuele beurs

Wilt u uw beurs coronaproof laten doorgaan? Heeft u geen idee hoe u hieraan moet beginnen? Samen met onze partners staat wij te springen om van uw virtuele beurs realiteit te maken.
More

beurzen in opdracht

The Media House is dag en nacht bezig met het ontwikkelen van nieuwe concepten om beurzen naar een hoger niveau te tillen.
More

Eigen beurzen

Als professionele beursorganisatoren zijn The Media House Europe en haar partners trotse organisatoren van verschillende grote nationale en internationale beurzen.
More

Standstrategie

The Media House weet als professionele beursorganisator wat exposanten en bezoekers samenbrengt. Deze technieken zijn de sleutel om een succesvolle standstrategie te creëren in lijn met de beursdoelstellingen. 
More