Incentives

buitengewone activiteiten
onverwachte ontdekkingen
uitzonderlijke locaties
bijzondere verbindingen
unieke
beleving

Uw klanten uitnodigen op exclusieve en gepersonaliseerde evenementen, stimuleert de nodige klantenloyaliteit. The Media House 27/7 klaar voor het vlotte verloop van uw hospitality event.

Van het ontwikkelen van een online loyality platform voor al uw klanten, tot een online verkoopstool, tot het ontwikkelen van merkenkennis gedurende grootschalige evenementen, TMH zal u begeleiden doorheen uw hospitality plan. 

TMH garandeert u de nodige return on emotion wanneer u dit alles combineert met wat pittige communicatie. U zal uw klanten een onvergetelijk moment doen ervaren. 

Personeelsincentive

Uw personeel verwennen na hun harde werk? Of voorziet u graag een extraatje voor uw kernteam? Dan is de The Media House de perfecte match voor de organisatie.
More

vip & hospitality package

Uw zakenrelaties of vrienden uitnodigen voor een ultieme ervaring? Of uw evenement net dat tikkeltje meer geven met een VIP-room? The Media House bezorgt u een "once-in-a-life"-ervaring in een luxueuze omkadering.
More

corporate reis

De grens overgaan met je zakenrelatie, vrienden of je personeel? The Media House zorgt voor een A-Z beleving!
More

sportevenement

Opzoek naar organisatie, productie en ontwikkeling van uw sportevent? We staan u graag bij en helpen we uw sportieve dromen waar te maken.
More

klantenincentive

Uw klanten verrassen met een activiteit? Of kiest u eerder voor een interessante reis? The Media House zorgt voor een onvergetelijke ervaring die voor altijd blijft nazinderen.
More

handelsmissie

Nieuwe markten ontdekken? Potentiële klanten ontmoeten in het buitenland? Deelnemen aan een handelsmissie is het uitgelezen moment om uw bedrijf op de kaart te zetten, en daar helpen wij u graag bij!
More