Evenementen

live, hybride
& virtueel
op maat gemaakt
& doeltreffend
creatieve
concepten
memorabele ervaringen

Live, hybride en virtuele evenementen moeten een meetbare return genereren maar ook een unieke ervaring en blijvende herinnering nalaten bij de doelgroep. 

Door gebruik te maken van een gegrond stappenplan, een creatief en tailor made concept en een gedreven maar ook ervaren team, wordt een vlot verloop van uw event gegarandeerd. Wij geven uw event de kwaliteit die hij verdient.

Het is ons doel om de buikkriebels en kippenvel te stimuleren en een geplande emotie te veroorzaken. Make your brand alive! Doe beroep op The Media House voor uw volgend succesvol webinar, productlancering, roadshow, conferentie, personeelsfeest, sampling actie of ieder andere unieke belevenis

webinar

Wilt u een seminarie geven maar houdt COVID-19 u tegen? The Media House zoekt samen met u naar de beste oplossing en helpt u bij de volledige voorbereiding van een webinar.
More

congres

Een congres organiseren? Er komt meer bij kijken dan u denkt maar er is ook meer mogelijk dan u denkt. Bij The Media House weten we elk doelpubliek te boeien.
More

teambuilding

Hard genoeg gewerkt? Tijd voor een teambuilding? Actief of eerder creatief? Alles kan! Wij staan klaar om u en uw team een onvergetelijke dag te laten beleven.
More

netwerkevenement

Brengt u graag mensen samen maar geen tijd om het te organiseren? The Media House doet het voor u!
More

awardshow / galadiner

Binnenkort een prijs die uitgereikt wordt? WIlt u geld inzamelen voor een goed doel? Doe beroep op The Media House om u bij te staan bij alle facetten.
More

roadshow

Promotietoer? Een reeks presentaties? Ziet u hier geen begin aan? Met veel enthousiasme gaat The Media House voor u aan de slag!
More

personeelsfeest

Zet u graag uw personeel nu in de kijker en wilt u memorabel moment voor hen? Hulp nodig? Bij The Media House verrassen we uw personeel graag.
More

productlancering

Na maanden hard werken is het moment eindelijk aangebroken.. de productlancering! Nog geen idee hoe u dit zal aanpakken? Wij bij The Media House doen u graag een voorstel!
More