Marketing & communicatie

360° aanpak
return on emotion
aandacht & impact
live communication

Met communicatie staat of valt uw event, beurs of marketingstunt. Wij bij The Media House zijn ervan overtuigd dat een communicatie afgestemd op de omschreven doelgroep het beste werkt. We staan u graag bij in het kiezen van juiste online en/of offline kanalen. Dat samen met een tikkeltje emotie en creativiteit zorgt voor een geslaagde communicatie en een goede start van jouw event. 

strategie

Een strategie uitbouwen, dit doe je niet in 1-2-3. The Media House zit mee met u en uw team aan tafel en zorgt dat ervoor dat ze een strategie uitwerken waar iedereen zicht in kan vinden.
More

creatie

Heb je de strategie intern of extern bepaald, maar je zit met vragen hoe je die kan uitrollen naar je doelpubliek. The Media House staat garant voor creatieve oplossingen.
More

eventcommunicatie

Creatieve communicatie voor uw event? Uitnodiging nodig of gaat u liever voor een mailing? Call to action? Creëren zit in het The Media House bloed en we staan te springen om u te helpen.
More

marketingcommunicatie

Nood aan een marketingstunt? Een boost van uw merk of eerder een lancering van een nieuwe campagne? Samen gaan we opzoek naar de juiste tools om dit tot een succesvol verhaal te leiden.
More

pers

In samenwerking met copywriters en perspartners creëren we buzz rond uw merk. Of zetten u in the picture.
More

videoproductie

Webinar? Roadshow? Aftermovie van jouw event? 3, 2, 1 actie! De camera bij The Media House loopt.
More